Gratis verzending voor alle games!

Prey


PC
€ 48,65

Prey

Verwacht op 05-05-2017
Xbox One
€ 54,99

Prey

Verwacht op 05-05-2017
Playstation 4
€ 54,99

Prey

Verwacht op 05-05-2017

Prey – Gameplay Trailer


Prey

Omschrijving:


Prey® is een first-person sci-fi action game van Arkane Studios, de makers van de bekroonde Dishonored® -serie. In Prey ben je de eerste verbeterde mens met buitenaardse krachten aan boord van het ruimtestation Talos I. Vecht je door het ruimtestation wat overspoeld is door aliens en ontdek de gruwelijke waarheid. Prey is een nieuw spannend verhaal in een gevaarlijk universum.

Verhaal:


In Prey word je wakker aan boord van Talos I, een ruimtestation dat zich in een baan rond de maan beweegt in het jaar 2032. Jij bent het belangrijkste testobject in een experiment dat de mensheid voor altijd had moeten veranderen – maar het gaat compleet mis. Het ruimteschip wordt overspoeld door vijandige aliens en er wordt op je gejaagd. Ga op zoek naar de donkere geheimen van Talos I en ontdek je eigen verleden. Overleef en versla de dreiging van de Typhon aliens door gebruik te maken van je verstand, wapens, buitenaardse gaven en andere middelen die het ruimtestation je biedt. Het lot van Talos I en iedereen aan boord is in jouw handen.

Kenmerken:


Sci-Fi Thriller


Niets is wat het lijkt aan boord van Talos I. Volg als Morgan Yu de aanwijzingen die je voor jezelf hebt achtergelaten en ontdek de waarheid van je verleden. Welke rol speel jij in de plannen van TranStar en de mysterieuze dreiging die het station aan het verwoesten is?

Talos I


Bewegend in een baan rond de maan, symboliseert het Talos I ruimtestation de hoogtijdagen van een grote ruimtecoöperatie. Verken enorm luxe en zakelijke omgevingen ontworpen met een typisch jaren 60 design. Ontdek talloze geheimen en vind je eigen weg.

Ondenkbare Dreiging


De buitenaardse aanwezigheid die Talos I gevaarlijk snel overspoeld, is een levende ecologie met maar één doel - hun prooi uitschakelen. Het is aan jou, als één van de laatste overlevenden aan boord van het station, om deze dodelijke aanval van de Typhon te eindigen.

Speel op jouw manier
Verkrijg buitenaardse krachten en ontwikkel unieke vaardigheden. Combineer deze met speciale onderdelen via blauwdrukken, gadgets en gereedschappen die je aan boord vindt. Overleef de dreigingen met je verstand en je vermogen om te improviseren.

Cosmonaut Shotgun Starter Pack Pre-order Bonus:


Fans die Prey® pre-orderen krijgen een exclusief Cosmonaut Shotgun Pack. De pre-order bonus bestaat uit Morgan Yu’s erfstuk: de Margrave Shotgun. Daarnaast onvangen zij items om te vechten tegen de dreiging aan boord van Talos I: drie Neuromods die spelers kunnen gebruiken om nieuwe vaardigheden te krijgen, twee Medkits, een blauwdruk om Shotgun Ammo te maken, een starter kit voor het bouwen van gereedschappen en wapens en een unieke upgrade om hun gelimiteerde middelen in de game te bewaren.

Je bent momenteel op de Prey pagina - Terug naar boven